Erdei iskola

Panziónk helyi adottságai miatt tökéletesen megfelel az erdei iskolák követelményeinek.

Panizónk távol a nagyvárosok zajától és rossz levegőjétől, természetvédelmi területen, a Csarna (Fekete)- patak völgyében bújik meg. A városi gyerekek számára új lehet az itt élő emberek közvetlensége, vendégszeretete, nyugodt életritmusa. A szálláshelyről a kisdiákok egyből a természetben találják magukat, ahol tanösvényen tehetnek körutat, megfigyelve az erdő adottságait.

A Férőhelyek száma: 47. Elhelyezés 2, 3 és 4 ágyas szobákban lehetséges. Minden szobához fürdőszoba is tartozik. A panzió több mint fél hektáros kertjében játszótér, napkollektorral fűtött medence, pingpong asztal és nagy füves, játszásra alkalmas terület várja a gyerekeket.

Panziónk a kemencei kisvasút végállomásán található. A kisvonat tavasztól késő őszig közlekedik hétvégén, de csoportos jelentkezéseket hétközben is szívesen fogadnak. Az ellátásról saját éttermünkben, falusi ízekkel fűszerezett konyhánkban gondoskodunk.

Árak

Fontos! 4 éjszaka esetén 20 fő diák után 1 fő pedagógus díjmentes.
4 napnál hosszabb időszakra kérjük kérje egyedi árajánlatunkat!

Alsó tagozatosoknak 4 éjszaka 5 nap teljes ellátással* 44 000 Ft/fő
Felső tagozatosoknak 4 éjszaka 5 nap teljes ellátással* 48 000 Ft/fő

* Teljes ellátás: az étkezés az érkezés napján vacsorával kezdődik és távozáskor reggelivel fejeződik be.

**Érvényes: szeptember 1-től június 15-ig hétközben, kiemelt időszakok kivételével

Fakultatív programok

A Börzsönyi Hiúzok szervezésében egész napos erdei iskola programokot kínálunk: szakavatott túravezetők, pedagógusok, játékmesterek, természetvédők és outdoor mesterek gondoskodnak a felhőtlen kikapcsolódásról. A programok kialakításakor figyelembe veszik a szülők, pedagógusok egyedi kéréseit is. Ár a program és létszám összeállítástól függően: 1 000-1 500 Ft/fő/nap. Bővebb információ: www.borzsonyihiuzok.hu.

A programkínálatból

  • nappali-éjszakai túrázás
  • tájékozódási ismeretek
  • kalandprogramok
  • tábor hely kialakítása: sátor állítás, tábortűz, bográcsozás stb.
  • íjászat és néptánc
  • humoros, ügyességi vetélkedők
  • a környék településeinek, nevezetességeinek megismerése és bemutatása
  • a helyi adottságoknak köszönhetően programjaikba beépíthetik a kisvonatozást, vagy a panzió udvarán található medencében történő játszadozást, fürdőzést és úszás oktatást is.

Képek a panzió kertjéről