Étterem

Éttermünk a panzió földszintjén található. A kulináris élvezetek mellé a zöldellő erdő és a patak csobogása teszi teljessé az igazi feketevölgyi hangulatot.

Kínálatunk összeállításánál nagy hangsúlyt fektettünk – ételeink minősége mellett – a saját, egyedi ízvilág kialakítására, melyben visszaköszön a természet tisztasága mellett a házias fűszerezés rafinériája is. Mivel friss alapanyagokkal dolgozunk, az ételek elkészítési ideje hosszabb lehet a megszokottnál, de cserébe kulináris élménnyel gazdagodhat. Éttermünkben a házias ételek mellett, minőségi borok közül is válogathat.

Teraszunkon egyszerre élvezhetik a gasztronómiát, a zöldellő erdőt és a patak csobogását. A kemencei erdei kisvasút panziónkig közlekedik, a kicsik nagy örömére.

A maximum 100 fő befogadására alkalmas éttermünk, a jól szeparálható belső terek ideális megoldást nyújtanak különböző rendezvényeknek (esküvők, bankettek, születésnapi partyk, ünnepségek, tanfolyamok és konferenciák) megtartására is. Rendezvényszervezéssel kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Éttermünk a szállóvendégeinken kívül csak előzetes bejelentkezés alapján áll rendelkezésre.

Képek az étteremről